Så funkar vår plattform

Använd plattformen till dess fulla potential

Steg 1

Skapa ett konto eller logga in för annonsering

Att skapa ett konto på vår hemsida är enkelt och tar bara någon minut. Ett konto ger dig tillgång till flera olika fördelar. Du kan lätt skapa ett konto genom att klicka på vår startsida sen hitta länken vid navigeringsmenyn att skapa ett nytt konto! Har du redan ett konto så kan du logga in för att ta del av annonsering. 

Steg 2

Annonsera på vår sida & Välj annonspaket

 1. Logga in på ditt konto: Logga in på ditt konto med dina inloggningsuppgifter.

 2. Navigera till annonsplatsen: När du är inloggad, navigera till den plats där det står uppe i startsidan ‘Annonsera’. Välj sedan vilken typ av annons du vill annonsera. Välj sedan vilken typ av paket du vill använda för att annonsera din annons på vår sida.

Steg 3

Skapa annons. Skicka in annons för granskning

 1. Fyll i annonsinformation: I annonsredigeraren kommer du att bli ombedd att fylla i information om din annons:
  • Annons titel: Ange en fångande och beskrivande titel för din annons.

  • Annonsbeskrivning: Skriv en detaljerad beskrivning av din annons. Detta kan inkludera produktfunktioner, priser, fördelar och annan relevant information.

  • Bilder: Ladda upp bilder samt logga som visar din produkt eller tjänst på ett attraktivt sätt. Se till att bilderna är av hög kvalitet och representerar din annons korrekt.

  • Kategori: Välj den relevanta kategorin för din annons, t.ex. “Fordon”, “Fastigheter”, “Tjänster” osv.

  • Kontaktuppgifter: Ange kontaktuppgifter som användare kan använda för att nå dig angående annonsen, t.ex. telefonnummer eller e-postadress.

  • Granska och redigera din annons: Innan du skickar in annonsen för granskning, gå igenom den noggrant för att se till att all information är korrekt och komplett. Dubbelkolla stavning, priser och kontaktuppgifter. Om du behöver ändra något kan du använda redigeringsverktygen i annonsredigeraren.

 2. Skicka in för granskning: När du är nöjd med din annons, leta efter en knapp eller länk som säger “Skicka in för granskning” eller liknande. Klicka på den för att skicka in din annons för granskning av vårt team.

 3. Vänta på godkännande: Efter att du skickat in din annons kommer den att granskas av vårt team. Under denna tid kan du fortsätta att logga in på ditt konto och hantera dina annonser.

 4. Meddelande om godkännande: När din annons har granskats får du ett meddelande om att vi godkännt din annons.

Steg 4

Hantera konto och annonser

Att hantera konton och annonser är en avgörande aspekt av att driva framgångsrika marknadsföringskampanjer och maximera effektiviteten av online annonsering. Det involverar olika uppgifter och ansvar som syftar till att optimera annonskampanjernas prestanda, säkerställa korrekt kontohantering och uppnå önskad resultat. 

Steg 5

Boosta din annons

Att boosta din annons syftar på att vidta specifika åtgärder för att öka dess synlighet, räckvidd och effekt, vilket i slutändan leder till bättre resultat och maximerar dess effektivitet.