Akademi Båstad

Akademi Båstad

Adress
Ledigt mellan
Utbildningstyp
Vuxenutbildning Yrkeshögskolor
Längd
0,5 år 1 år 2 år
Gå vidare till yrkeshögskolans hemsida

Description

Akademi Båstad har sedan mitten av 90-talet anordnat yrkesutbildning inom olika områden. Vårt mål har hela tiden varit tydligt – vi vill att våra studerande ska växa som individer och framgångsrikt etablera sig på respektive arbetsmarknad.

Orten Båstad förknippas ofta med turister, tennis, golf, sol och bad, fest och glamour. 14.000 invånare ökas till cirka 60.000 under sommaren. Under några hektiska veckor anordnas mängder av evenemang och för en del av våra studerande innebär detta att de då kan göra sin LIA (lärande i arbete) i Båstad under sommaren.

För våra studerande innebär Båstad som turistort också att det finns en mängd tomma bostäder som används till studentbostäder under vintern. Båstad vintertid kännetecknas av harmoni och en fantastisk natur som ger en stimulerande studiemiljö. Här finns ett stort utbud av aktiviteter även under vintern och de flesta sporter finns representerade på nära håll.

Om skolan

Att vara den ledande utbildningen inom respektive yrkesområde är den självklara utgångspunkten för de yrkesutbildningar som Akademi Båstad driver. Våra första yrkesutbildningar (dåvarande KY) startade redan 1997, därefter har vi successivt etablerat nya verksamheter och idag är det Yrkeshögskoleutbildningar (Yh) som gäller.

Vi jobbar nära verkligheten, en tredjedel av utbildningstiden är branschförlagd. Undervisningen i Båstad är praktiskt orienterad där studierna till stor del sker i projektform och med handledare från branschen.

Vårt mål är alla studerande hos oss ska växa som individer och framgångsrikt etablera sig på arbetsmarknaden.

Utbildingar vid Akademi Båstad Yrkeshögskola

Affärsutvecklare hållbar turism
Kvalificerad koordinator specialisering turism och service
Operativ ledare – specialisering Revenue Management
Specialistutbildad undersköterska inom kvalificerad sjukvård

Stad:
Båstad
Plats:
Studenter:
Utbildningstyp:
Vuxenutbildning Yrkeshögskolor
Längd:
0,5 år 1 år 2 år

Relaterade annonser

Contact