Campus Åre

Campus Åre

Adress
Ledigt mellan
Utbildningstyp
Vuxenutbildning
Längd
0,5 år
Gå till campus hemsida

Description

Åre kommun är huvudman för Campus Åre som har ett gott och nära samarbete med näringsliv och högskolor. Utbildningarna ger en bra grund och fint kontaktnät som för en positiv framtid. Vi ser stora utvecklingsmöjligheter i Åre och arbetar för att utveckla nya utbildningar. Campus Åre LärCentrum ska var en dynamisk mötesplats, naturlig mäklare och en initiativrik drivkraft i det livslånga lärandet. Vi ska verka för näringslivets kompetensutveckling och kommunens tillväxt. Åre anses av många var norra europas bästa skidområde. Hit kommer gäster från hela världen för att åka skidor och uppleva naturen. Sommarturismen växer och Åre börjar utvecklas till en åretrunt destination. Åre ligger vid fjällets fot, mitt i Sverige med bra kommunikationer och ett dynamiskt näringsliv. Att studera i Åre innebär att du har nära till fjället och naturen. du har också nära till företag och människor som arbetar med att erbjuda upplevelser. Utbildningen sker i nära kontakt med turismen på orten, du lär känna eventen och tävlingarna, du får kontakt med konferenser, restauranger och hotell. En intensiv utbildning garanteras.

Högskoleutbildning

I Åre finns två universitetsutbildningar som du enbart kan läsa i Åre och som ges av Mittuniversitetet.

  • SKARP Åre, en affärs och produktuvecklingsutbildning på 60 hp som ges av Mittuniversitetet. Utbildningen ges nära samverkan med näringslivet i Åre.
  • “Outdoor & Adventure Management Studies Åre”.  En två-årig programutbildning utbildning för dig som vill leda utvecklingen inom upplevelseturismen.

Vid Campus åre kan du
Bli Event och mötesproducent efter en ett årig YH utbildning.
Bli Skidlärare på Åre Sport & skidlärarutbildning, efter en ettårig YH utbildning.
Bli Conference Manager,  efter en ettårig YH utbildning.
Bli Restaurant Manager, efter en ettårig YH utbildning.

Stad:
Åre
Plats:
Studenter:
Utbildningstyp:
Vuxenutbildning
Längd:
0,5 år

Relaterade annonser

Contact