Campus Piteå

Campus Piteå

Adress
Ledigt mellan
Utbildningstyp
Campus
Längd
1 år 2 år 3 år
Gå till campus hemsida

Description

I Piteå ges utbildningar inom dans, musik, upplevelseproduktion och medier, allt under samma tak. Detta ger stora samarbets- och projektmöjligheter.

Piteå Studentsektion (PiSt)

Att vara medlem i Piteå Studentsektion har sina fördelar. Organet kan liknas med ett fackförbund för studenten där dem verkar för bl a utbildningskvalité, likabehandling, integration och studentens allmänna välbefinnande. Piteå Studentsektion anordnar även evenemang, resor och andra sociala aktiviteter. Som medlem får man också tillgång till studentrabatter.

Piteå Studentsektion har själv ingen egen bostadsförmedling utan hjälper bara studenter med var de ska leta. På piteastudent.se finns kontaktuppgifter till bostadsbolag och vandrarhem.

För att veta mera gå in på: www.pitestudent.se

Acusticum Science Park

Acusticum Science Park är navet i en samverkan mellan fyra aktörer; Piteå kommun, näringslivet, Institutionen för musik och medier samt Piteå näringsfastigheter. Acusticum är en företagsby med dryga 30 företag, man är också en mötesplats för människor med ett stort kunnande inom ljud, media, musik och upplevelser.

Klicka dig vidare till Acusticum Science Park här: www.acusticum.com

Piteå som studentstad

Piteå har ca 41 000 invånare och ligger drygt 5 mil sydväst om Luleå. Då Piteå bara ligger 10 mil söder om polcirkeln så har man midnattsol under sommaren. Här arrangeras Piteå Summergames (stor fotbollsturnering för barn och ungdomar), den stora gatufestivalen Piteå Dansar och Ler och musikveckan Festspel i Pite Älvdal.

Stad:
Piteå
Plats:
Studenter:
Utbildningstyp:
Campus
Längd:
1 år 2 år 3 år

Relaterade annonser

Contact