Campus Värnamo

Campus Värnamo

Adress
Ledigt mellan
Utbildningstyp
Campus
Längd
0,5 år 1 år
Gå till campus hemsida

Description

Vi erbjuder även stödinsatser för studenter med funktionsnedsättning.

Vi har en egen undersida för våra studerande som innehåller material och länkar som underlättar i studierna.

Du som läser en kurs eller ett helt program på distans kan ha mycket nytta av Campus Värnamo. Läs mer här. Campus Värnamo har en studentförening och i Värnamo finns det goda möjligheter till ett bra fritid/studentliv.

Värnamo tillhör en av landets starkaste industribygder och på flera av våra utbildningar varvas teori med praktik ute på företagen. Förutom praktisk erfarenhet och branschvana ger det kontakter och möjligheter till framtida anställning. Vårt samarbete med näringslivet gör att vi vet vad arbetsmarknaden efterfrågar och kan anpassa utbildningarna efter deras behov.

Studentbostäder, stadskärnan och bra kommunikationer finns på några minuters gångavstånd. I november 2013 flyttade vi in i totalrenoverade lokaler på Gummifabriken i Värnamo. Redan nu finns vi i samma hus som Värnamo Näringsliv AB och på sikt kommer även bibliotek, restaurang, bio, samt andra kulturarrangemang att flytta in!

VÄLKOMMEN TILL DITT VÄRNAMO

I västra delen av Småland ligger Värnamo – en charmig småstad med gott om caféer, uteserveringar, shopping och härlig natur. Orten är präglad av den entreprenöriella Gnosjöandan, sin historia inom möbeldesign och de många vattendragen. Kontakta gärna Eric Grahn på Ditt Värnamolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster om du har frågor eller funderingar kring din nya hemstad.

En aktiv ort

Vi kan stolt konstatera att du en ledig dag kan välja allt mellan en konstutställning på konst- och designcentret Vandalorum till att åka skidor i södra Sveriges största skidanläggning. Eller varför inte paddla kanot eller spendera en dag i trädtopparna på höghöjdsbanan? Kanske passar en avslappnad dag med shopping och en lunch på en uteservering vid vattnet bättre?

@ Gummifabriken

Campus Värnamo finns i en av Värnamo kommuns största tillväxtsatsningar, Gummifabriken, och det är nära till allt. Inom fem minuters promenad är du antingen vid stationen, i centrum, vid biblioteket eller studentbostäderna.

Sedan 2013 är vi på plats i våra häftiga och omtyckta lokaler tillsammans med Värnamo Näringsliv, Science Park och branschorganisationer.

Omtyckt och kreativ miljö

Det finns gott om grupprum och undervisningssalar i olika varianter och studiemiljön är både lugn och kreativ. Redan idag är huset fyllt av spännande möten och kulturaktiviteter och det kommer bli ännu fler när byggnaden är helt färdigställd 2017. Då fylls utbudet på med biostad, framträdanden på livescen, bibliotek i flera plan, en mysig restaurang och ett auditorium med olika typer av föreställningar.

Nära till allt

Om du har hemlängtan eller vill till storstaden så är kommunikationsmöjligheterna många. Värnamo ligger centralt i södra Sverige och du tar dig snabbt till din destination med bil, buss, tåg eller flyg. Stationen finns ett stenkast från Campus Värnamo och på två timmar når du Göteborg, Malmö eller Kalmar. Tågen går också till både Jönköping och Växjö, där du kan ta flyget.

PROGRAM

Stad:
Värnamo
Plats:
Studenter:
Utbildningstyp:
Campus
Längd:
0,5 år 1 år

Relaterade annonser

Contact