Centrum Vux

Centrum Vux

Adress
Ledigt mellan
Utbildningstyp
Vuxenutbildning
Längd
1 år 2 år
Gå vidare till hemsidan

Description

Ledare/Företagare i detaljhandeln – 400 YH-poäng
(Före detta Affärsutveckling för detaljhandeln)
En 2-årig Yh-utbildning. Det övergripande målet med utbildningen är att du ska få praktisk träning och teoretiska kunskaper för att framgångsrikt kunna leda och utveckla detaljhandelsverksamhet.

Hälso- och sjukvårdsadministration – 80 KY-poäng
En 2-årig utbildning i samarbete med vårdinrättningar och läkemedelsföretag som ger dig de yrkeskunskaper du behöver för att arbeta med exempelvis patient- och personaladministration, IT- samordning och informationsarbete.

Specialistutbildad undersköterska inom äldrevård – 200 YH-poäng
Utbildningen ger dig en fördjupad kompetens inom demensvård och äldrepsykiatriområdet och utvecklar din förmåga att fungera som handledare.

Läs mer om YH-utbildningarna här.

Yrkesutbildningar

CV Yrkesutbildning motsvarar den yrkesutbildning som ungdomar får genom gymnasieskolan. Kursplanerna är gemensamma. CV Yrke omfattar enbart karaktärsämnen = yrkesämnen. Yrkesutbildningarnas längd varierar från 2 till 6 perioder. Den som vill komplettera med kärnämnen kan göra det inom CV Vuxenutbildning. Efter avslutad yrkesutbildning utfärdas ett samlat betygsdokument, vi utbildar inom kategorierna: Anläggningmaskinförare, Bussförare, Butikssäljare, Ekonomiassistent, Florist, Konditor/Bagare, Omvårdnadsprogrammet och Restaurang.

Om Haninge

Haninge ligger strax söder om Stockholm, bara 20 kilometer från storstadens puls och du tar dig snabbt hit med pendeltåg, buss eller bil. Här finns något för alla – en rik natur, stads- och landsbygd och en fantastisk skärgård. Haninge är en kommun i ständig utveckling. År 1971 slogs Väster- och Österhaninge kommuner samman till Haninge kommun. Idag (aug -11) bor det cirka 78 000 personer i Haninge och antalet invånare ökar stadigt. I kommunens alla verksamheter arbetar närmare 5 000 anställda.

Vad är LIA?

LIA står för Lärande I Arbetet och står för den arbetsplatsförlagda utbildningen. I samtliga Kvalificerade Yrkesutbildningar (KY) omfattas ca 1/3 av utbildningstiden av LIA. LIA-perioden förläggs alltså till en arbetsplats dit du själv söker dig till. På så sätt får du bäst den plats som tilltalar dig mest.

Stad:
Haninge
Plats:
Studenter:
Utbildningstyp:
Vuxenutbildning
Längd:
1 år 2 år

Relaterade annonser

Contact