Högskolan Kristianstad

Högskolan Kristianstad

Adress
Ledigt mellan
Utbildningstyp
Högskolor
Längd
0,5 år 1 år 2 år 3 år
Gå vidare till högskolans hemsida

Description

Vi är stolta över våra studenter och den mångfald de representerar. Högskolan arbetar mycket med breddad rekrytering, och mångfalden yttrar sig bland annat i kultur, familjebakgrund, ålder, intressen och förutsättningar.

Högskolans vision är att utbilda Sveriges mest anställningsbara studenter. Du ska helt enkelt efter avslutad utbildning ha de kunskaper, färdigheter och förmågor som är mest eftertraktade på arbetsmarknaden.

Här finns din utbildning

Vid Högskolan Kristianstad hittar du ett brett utbud av utbildningar: program, fristående kurser, uppdragsutbildningar, samt flera yrkesutbildningar.

Vi arbetar ständigt med att forskningsanknyta våra kurser och utbildningsprogram. Då är våra goda internationella forskarkontakter och omfattande samverkan med det omgivande samhället viktiga för att skapa det allra bästa just för dig. Flera studenter går vidare till forskarutbildning i samarbete med olika universitet.

Gå vidare för att komma till program- och kursutbudet på Högskolan Kristianstads webbplats.

Här möter du arbetslivet

Vi vill värna om våra studenters attraktionskraft på arbetsmarknaden. Därför kan du redan under studietiden knyta kontakter med det framtida yrkeslivet.

I alla utbildningsprogrammen sammanförs teori med praktik genom så kallad verksamhetsförlagd utbildning (VFU) och genom projekt i företag, skolor och andra organisationer.

Under din tid som student arbetar vi också för att ge dig redskapen att marknadsföra dig själv och din utbildning.

Studentstaden

Som student i Kristianstad har du ett stort nöjesutbud att välja bland. När du inte har föreläsningar eller läser kurslitteratur kan du koppla av eller roa dig i staden, som en gång skapats av den danske kungen Christian den IV år 1614.

Strosa på de charmiga gågatorna, shoppa i de välsorterade kläd- och skobutikerna, ta en fika på något av de mysiga caféerna eller en kall öl i någon av pubarna. Lunchen avnjuter du på någon av stadens många restauranger, som på kvällstid byter ut dagens rätt mot ett varierat utbud läckerheter. Den partysugne avslutar kvällen på dansgolvet, i baren eller vid roulettebordet på en bar eller ett disco i centrala stan eller på Studentkåren intill Högskolan.

Besök gärna Högskolan Kristianstad på Youtube och Facebook.
 

Stad:
Kristianstad
Plats:
Studenter:
Utbildningstyp:
Högskolor
Längd:
0,5 år 1 år 2 år 3 år

Relaterade annonser

Contact