IHM Business School

IHM Business School

Adress
Ledigt mellan
Utbildningstyp
Yrkeshögskolor
Längd
1 år 2 år
Gå vidare till hemsidan

Description

Mötesplats för utveckling.

Gemensamt för deltagarna på IHM är att de vill utvecklas i sina karriärer, i övrigt är de extremt olika. Och det är en av våra främsta styrkor. Du befinner dig i samma miljö som visionära entreprenörer, chefer som vill stärka sitt ledarskap och företag som år efter år skickar sina viktigaste talanger till IHM för att vässas. Det är näst intill omöjligt att inte utvecklas inom våra väggar.

Utbildning på allvar.

En utbildning är ett åtagande både privat och professionellt. På IHM kastas du direkt in i den verklighet som du kommer att möta på din framtida arbetsplats. Våra föreläsare har alltid en stark teoretisk grund, men framför allt så befinner de sig själva i hetluften i affärsvärlden. De använder verkliga case som övningsexempel i undervisningen. Det gör att du ständigt får testa hur dina kunskaper fungerar på riktigt.
Läs om alla utbildningar här.

Kontakter som tar dig vidare.

Det handlar om kontakter. Känns det uttjatat? Vi vet att det är verklighet. Du får en grundplåt på cirka trettio personer med en gång du börjar på IHM: de som du studerar med. Rätt vårdat är det trettio framtida möjligheter till ett spännande jobb. Och ute i näringslivet finns redan nästan 30 000 IHMare som vet precis vilka färdigheter du tar med dig när du utbildar dig hos oss.

Trainee-möjligheter för alla.

Din chans att sätta dig själv och dina kunskaper på prov i ett verkligt sammanhang får du un­ der din praktikperiod. Det är också där du kan plocka upp de sista avgörande insikterna om hur det funkar ute i affärsvärlden, och hitta var din plats finns. Det är din tid att skina. Och din tid att bevisa att du är en talang att satsa på. Historiskt har ungefär hälften av IHM praktikan­ terna erbjudits anställning av uppdragsgivaren exter avslutad examen.

Kliv utanför gränserna.

Näringslivet är inte Sverige eller Norden. IHM, precis som allt annat, befinner sig numera i ett internationellt sammanhang där det blir svårare att separera den ena från den andra. Ta chansen och utnyttja de kontaktnät som IHM har internationellt för fortsatta studier utomlands. Det kan bli din spets som blir avgörande när du söker drömjobbet.

IHM Business School på andra orter

IHM Business School finns även i Göteborg och Malmö. Se kontaktsida för mer information.

Stad:
Göteborg Kalmar Malmö Stockholm
Plats:
Studenter:
Utbildningstyp:
Yrkeshögskolor
Längd:
1 år 2 år

Relaterade annonser

Contact