Malmö Yrkeshögskola

Malmö Yrkeshögskola

Adress
Ledigt mellan
Utbildningstyp
Yrkeshögskolor
Längd
1 år 2 år
Gå vidare till hemsidan

Description

Det gäller vara snabb, det gäller vara med och det gäller att kunna göra och få iväg resultat. Den som vinner i vår värld är den som levererar. Därför är Malmö Yrkeshögskola extremt praktiskt inriktad och ställer höga krav på dig som student att arbeta hårt och målmedvetet.
Malmö Yrkeshögskola styrs av en ledningsgrupp där näringslivet är i majoritet och du kommer bland annat träffa ledamöter från operatörer, tillverkare och tjänsteleverantörer som tillsammans med övriga ledamöter kommer se till att din utbildning och din kunskap blir vad som efterfrågas.
Skolan har lokaler på Anckargripsgatan 3 i Malmö, nära centralstationen.

Lärande i Arbete

10 veckor av utbildningen förläggs på en arbetsplats och kallas Lärande i Arbete (LiA). Det är under denna period våra studenter får möjlighet att använda sina nya kunskaper och samtidigt få bra verkligehetsförankring i utbildningen.

Omnikommunikation

Vad går utbildningen ut på?

Om det tar dig en halvtimme att läsa igenom, fundera och fylla i ansökningsblanketten så har det under samma tid sålts och laddats ner fler än 200.000 apps till iPhone, iPad, iPod Touch och olika Android-telefoner.
Genom iPhone och Android har vi fått de första enheterna där vi verkligen kan kommunicera när, var och hur som helst.
Omnikommunikation. Från latinets omni som betyder allt eller alltid.
Alltid uppkopplade, alltid nåbara, alltid möjligt ladda ner musik eller filmer, hämta epost, skriva i Facebook eller Twitter, spela in och skicka upp filmer till YouTube, chatta, messa, titta på TV, spela poker, köpa bussbiljett, hyra bil, boka tandläkartid…
Men de som är ständigt uppkopplade är också konsumenter och därmed potentiella kunder som dygnet om som kan nås med olika typer av information, erbjudande, produkter, underhållning och kunskap.
Det finns mängder med företag och organisationer som vill nå ut med information, ideell eller kommersiell, eller som vill förenkla saker och ting genom exempelvis nya former av bokningssystem, betalsystem, digitala biljetter och andra möjligheter som tekniken medför.
För att förenkla för användaren förpackar vi ofta sådana lösningar i en “app”, en applikation, ett program, en programvara. En förpackad lösning som snabbt och enkelt kan installeras på användarens telefon.
En app kan vara gratis eller kosta pengar för användaren. Den kan kosta direkt vid nedladdning eller kanske som en prenumeration per månad eller kanske bara kosta när man väljer att köpa något från appen, t ex en ny bana till ett spel eller fördjupade nyheter från en tidning.
Vår utbildning lär dig göra appar så snabbt och effektivt som möjligt. Vi tror att det är den som skreppar, levererar, får ut sina appar snabbast, som vinner.
Under utbildningen kommer du därför få lära dig ta fram appar på många olika sätt, från de snabba och enkla trixen med halvfärdiga program du kan anpassa själv, via mellanlösningar där du kan fokusera på utseende och innehållspresentation, till avancerade lösningar i Java och Objetive-C för den som så önskar.

Stad:
Malmö
Plats:
Studenter:
Utbildningstyp:
Yrkeshögskolor
Längd:
1 år 2 år

Relaterade annonser

Contact