Nackademin

Nackademin

Adress
Ledigt mellan
Utbildningstyp
Yrkeshögskolor
Längd
1 år 2 år
Gå vidare till hemsidan

Description

Eller, om man ska vara petig – de två första åren hette vi faktiskt Nacka teknikutbildning och låg i Nacka Strand. 1996 gick startskottet för Kvalificerade Yrkesutbildningar, KY, i Sverige och i samma veva fick Nackademin just namnet Nackademin.

Praktik har alltid varit en viktig komponent i Nackademins utbildningar och sedan starten har våra studenter spenderat en tredjedel av sin studietid ute på ett företag. Detta har varit en vinnande kombination för både studenter och företag – studenterna får med stor säkerhet jobb och företagen har möjlighet att anställa medarbetare med rätt och aktuell kompetens.

Tjugo år har gått sedan Nacka teknikutbildningar startade med två klasser ute i Nacka. Idag ligger Nackademin i Solna, ett stenkast från St Eriksplan och Karlbergs Station, och består inte längre av två klasser. KY har blivit YH – Yrkeshögskolan – och Nackademin är idag Sveriges största privata YH-anordnare. Vi bedriver fortfarande utbildningar inom Bygg, IT, Business och Design och har dessutom utökat verksamheten med bland annat företagsutbildningar och gymnasium.

I dagsläget är huset fullt av 1500 studenter som valt att starta sin karriär med en utbildning hos oss. Nyfikenhet och en vilja att lära ut det som företagen efterfrågar just nu och förse samhället med kompetent arbetskraft har alltid varit drivkraften på Nackademin – så vad kommer hända i framtiden? En sak är säker: du kommer alltid bli redo för jobb genom utbildning hos oss!

Antagningen öppnar 29 januari!

Utbildningar vid Nackademin

IT

 

Bygg

 

Teknik

 

Kommunikation

 

Design

 

Vård och hälsa

 

För mer information om utbildningar, vidare till nackademin.se 
Hur ansöker jag till Nackakademins Yrkeshögskola? 

Stad:
Solna
Plats:
Studenter:
Utbildningstyp:
Yrkeshögskolor
Längd:
1 år 2 år

Relaterade annonser

Contact