Yrkeshögskola Södertälje

Yrkeshögskola Södertälje

Adress
Ledigt mellan
Utbildningstyp
Yrkeshögskolor
Längd
1 år 2 år
Gå vidare till hemsidan

Description

Studieekonomi

Yrkeshögskola Södertälje är avgiftsfri, vilket innebär att det inte tas ut någon undervisningsavgift. Däremot måste du själv stå för litteratur och annat studiematerial. Alla utbildningar är studiemedelsberättigade hos CSN.

Utbildningar

Byggarbetsledare

64 veckor
Målet med utbildningen är att den studerandeska få den kompetens som krävs för att arbeta som byggarbetsledare, koordinatorinom byggindustrin. Den studerande ska efter fullgjord utbildning ha dom grundläggandekunskaper inom organisationsteori, grupprocesseroch ledarskap som behövs ibyggprocessen.

Tandsköterska

60 veckor
Målet är att få kunskap och färdighet föratt kunna arbeta som tandsköterska i ett tandvårdsteam. En tandsköterska assisterar vid undersökningar och behandlingar avpatienter. Man har också hand om material och instrument som används i kliniken.

Trädgårdsmästare, ekologi och entreprenörskap

80 veckor
Målet är att få kunskap och färdighet för att kunna arbeta som trädgårdsmästare med inriktning mot ekologisk/biodynamisk produktion av varor och tjänster. Utbildningen varvar teori och praktik i park- och trädgårdsskötsel, grönsaksodling, växtkunskap och entreprenörskap och innehåller tre praktikperioder ute i arbetslivet.

 

Stad:
Södertälje
Plats:
Studenter:
Utbildningstyp:
Yrkeshögskolor
Längd:
1 år 2 år

Relaterade annonser

Contact