Campus Örnsköldsvik

Campus Örnsköldsvik

Adress
Ledigt mellan
Utbildningstyp
Universitet
Längd
0,5 år 1 år 3 år
Gå till campus hemsida

Description

Campus Örnsköldsvik erbjuder ett brett utbud av program och kurser, flertalet i ett nära samarbete med företag och organisationer i regionen. En ambition är att utöka samverkan mellan Umeå universitet, Mittuniversitetet och omgivande samhälle för att härigenom öka studenters anställningsbarhet. Webbplatsen www.linkedstudent.umu.se  underlättar för arbetsgivare och studenter att hitta varandra för olika typer av samarbeten. Det kan handla om alltifrån examensarbeten och uppsatsuppdrag till praktikplatser och extrajobb, som företag/organisationer kostnadsfritt kan annonsera om på hemsidan. Väljer du att studera hos oss garanteras du dessutom ett centralt boende under studietiden och har möjlighet att delta i ett aktivt studentliv.

Läs mer om specifika utbildningar här! (Högskola/universitet & YH) 

Örnsköldsvik är en stad att trivas i

Våra studenter brukar skryta om hur bra sammanhållning de har i klasserna och hur engagerade lärarna är. Många gillar att allt finns nära. Universitetets lokaler ligger mitt i stan och här finns Studentreceptionen där du får hjälp med alla praktiska detaljer. I samma kvarter finns studentbiblioteket och stadsbiblioteket. Du bor nära också – Örnsköldsviks kommun garanterar dig en bra bostad inom promenadavstånd från centrum. Det finns ca 800 studenter här. I stan finns en studentförening för Örnsköldsviks totalt 1 000 studenter. Här finns plats för dig som vill vara aktiv och för dig som vill ha kul.

Fritid i Örnsköldsvik

Studentlivet är ju verkligen inte bara plugg och tentor. Om du gillar att träna på gym, gå på teater och konsert eller koppla av på spa så finns det du söker. På vintern är förstås all typ av skidåkning nära. Och har du lust att gå ut och roa dig så finns restauranger och pubar och förstås studenternas eget Kårhus. Dessutom kan vi erbjuda dig Sveriges häftigaste naturupplevelse i världsarvet Höga kusten. För oss som gillar sport är Örnsköldsvik inte bara hemmalaget Modo Hockey, men visst är vi stolta över vårt elithockeylag, kom till Arenan och kolla in matcherna så kan du också bli ett Modofans.

Arbete i Örnsköldsvik

Om du inte får nog av Örnsköldsvik och vill stanna kvar efter studietiden är arbetsmöjligheterna goda. Staden växer och arbetsmarknaden är, inom många branscher, bättre än någonsin.

Stad:
Umeå
Plats:
Studenter:
Utbildningstyp:
Universitet
Längd:
0,5 år 1 år 3 år

Relaterade annonser

Contact