Vad ger man i studentpresent?

Det kan vara svårt att hitta bra studentpresenter. Men med rätt tips kommer du kunna ge en present som studenten blir väldigt glad för.

Det spelar ingen roll om du är ute efter en rolig studentpresent, billiga studentpresenter eller en gåva som kommer bli bra om några år. Det finns något för alla!

1.Damsmycken

Damsmycken är alltid uppskattade och blir inte sällan en gåva som används i många år framöver. Hos Ur&Penn hittar du fina damsmycken för alla smaker och stilar – ett säkert kort för dig som vill gratulera någon med ett fint smycke att bära runt halsen, runt handleden, eller varför inte på fingret.

2.Herrsmycken

Är du på jakt efter en studentpresent till honom? På Uropenn.se finns även herrsmycken i flera utföranden – för den trendmedvetna killen, den moderiktiga mannen eller för han som redan har allt. Herrsmycken är ett snyggt sätt att komplettera sin look på – ge den nybakade studenten ett smycke som passar honom likt en ring runt ett finger.

3.Klockor

Snygga klockor är tidlösa accessoarer som åldras med värdighet. Ge bort en finare klocka i studentpresent – Ur&Penn har ett stort utbud av klockor att välja bland, både för honom och för henne. Det finns klockor i olika prisklasser och i olika stilar.

4.Inredning

För många betyder studenten en start på vuxenlivet och kanske en flytt hemifrån. Vad kan då passa bättre än ett snyggt köksredskap, fint porslin eller någon snygg inredning? På Afound.com kan du få tips och inspiration på produkter som passar bra till studentpresenter.

5. Mobilabonnemang

För den som önskar ge bort något ännu mer exklusivt kan ett mobilabonnemang vara något. Genom att jämföra olika mobilabonnemang hos mobilabonnemanget.nu kan man hitta det billigaste mobilabonnemanget. Ett abonnemang kan vara en väldigt uppskattad present till en student.

6. Pengar

Detta kan anses som tråkigt att ge bort för många, men tänk på att det är en nybliven student som ska få presenten. Pengar är alltid uppskattat då personen kan lägga pengarna på vad personen vill!

7. Ge bort aktiviteter i Sverige

Den kanske perfekta studentpresenten är enligt oss att ge bort en aktivitet eller upplevelse, som studenten föralltid kommer att minnas. Idag finns det mängder av aktiviteter att ge bort, som exempelvis forsränning, dodgeball eller spökvandring. På sidor som allaaktiviteter.se kan du hitta roliga aktiviteter i Sverige. De har mängder av roliga aktiviteter och upplevelser för alla smaker, mer fartfyllda såväl som lite lugnare aktiviteter. Perfekta studentpresenten till en person som uppskattar en riktigt rolig upplevelse mer än prylar.

8.Personliga presenter

Vill du satsa på att ge bort prylar tycker vi att du ska satsa på personliga presenter. Du kan exempelvis ge bort champagneglas med studentens namn på eller varför inte ett halsband med studentens namn ingraverat? En personlig present kan användas året om och livet ut, och är därför en väldigt bra studentpresent. På sidor som giftstory.se finns mängder av presenter som kan graveras.