Starta företag under studietiden

Starta företag med Drivhuset under din studietid. Se vad Drivhuset kan erbjuda dig som student här.

Drivhuset hjälper nya entreprenörer att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer. Genom att erbjuda vägledning, utbildning och en kreativ arbetsmiljö skapar vi framtidens företag. Sedan 1993 har över 3200 företag fått hjälp av Drivhuset under deras start- och tillväxtfaser.

Exempel på lyckade Drivhusetföretag från Borås!

Upzone är Sveriges roligaste äventyrspark!
Upzone erbjuder äventyr på hög nivå, ändå upp till 11 meter ovanför marken. Åk den 50 meter långa linbanan eller kasta er in i spindelnätet. Hjälp varandra att övervinna alla utmaningar och ha riktigt roligt tillsammans. Du börjar att klättra upp i stegen som tar dig till första plattformen i en utav våra fyra hinderbanor, nu börjar utmaningen, det är en lång svajig sicksackbro du måste ta dig över för att komma till nästa plattform, klarar du det, klarar du allt!

/Tamara Christmann

Slipsbox.se är en webshop som säljer accessoarer för män.

 

Grundidén är att sälja en box innehållande: Slips, bröstnäsduk och manschettknappar. Allt i matchande tyg och förpackning. Snyggt i garderoben och perfekt som present. Nu har jag även utökat sortimentet med klockor och det finns även andra planer på vad som kan säljas med samma koncept. Det roligaste med att driva eget är: Insikten att det bara är jag som påverkar resultatet.

/Eric Danzén

Puremical är ett specialistföretag inriktat mot att förebygga otillåtna restkemikalier i textil- och lädervaror importerade till Sverige.

 

Puremical tillhandahåller trygga och effektiva helhetslösningar efter era behov. Tillsammans bygger vi upp ett hållbart kemikaliearbete, som ger ökad trygghet och förståelse för kemikalier, samt dess användning i produktionen.

/Rebecca Watkins